CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, January 31, 2009

waahhhhhhhh....pujukan aku berHASIL....~

hehe..
finally....
go..go..leya goo...
muahahahaaa....
aku kalau bab pujuk memujuk ni e..
xler teror sangat...
tp boleh laa bt orang sampai melayang2..
ahaks...
eh delaa..
aku saje bt poyo skit..
bg korang rase menyampah kit ..
hhahhaahhaaa...
smlm jpe dia...
adik aku tuu laa...
pandai sgt...
apepun a big HUG 4 ma sista..
love u sista..
nanti i belanja u secret resipi lg ea..
hehe...
dlm banyak2 date aku keluar dgn dia..
smlm laaa date yg paling BES bg aku laa..
sb aku dah start KOYA...
hahahahah..
habis laaa diaa...
pandai2 laa kasi handle yer..
hehe..
apepun..
thx laa sb sudi lg jdik teman tapi mesra leya...
pasal mlm tuu im apologize as assume i did make u angry with me..
so aku kne SENYUM je nieee...
hehe..
poyo laa...

(",)

=)

=p

Always remember..
to be HAPPY~
becoz u never know..
who's falling..
in LOVE ..
with ur SMILE~~

Friday, January 30, 2009

++mYEnemy++

Aku sungguh tak sangka...
aku dpt balik jpe enemy aku time skol dlu..
hehehehh..
korang jgn salah sangka lak..
dia tuu enemy bab sakat menyakat dak2 junior nie haa...
nak2 aku nie haa...
ader jerk yg nk menyakat...
hahahaa...
seingat aku laa...
dia tuu dak senior ...tua setaun dr aku..
mse kt skol dlu laa..
aku nie skol belah ptg..
dak tuu sebelah pg..
so time dia nk blik n time tuu gak aku nk p msuk dlm kelas..
mase tuuu laa kitaorg kn bertembung dekat k0ridor kantin...
hahahaha...
time tuu jgn ckp laa..
aku kate ko ko kate aku..
adegan lawan melawan..
aku nie bukan boleh..
aku kn jenis yg suker melawan..
huhu..
tp lame2 leh jdik berbaik lak ngn mamat tuu..
lepas dr tuu aku dah xjpe2 dia lg kt skol...
time tuu aku form 2..
dh lame kn..
skg aku dah 21..(tapi lum msuk lg tao..hihi)
dah 8 taun..
tup2..
dpt jpe balik dia.
xsangka sangat..sangat..
dia siap bg no hp lg..
hehehee..
aku xmintak ok..
dia yg nk bg sgt..
dah alang2 dia nk ksi..
aku ambik jelah...
hehe..
dia ckp dia still ingat aku..
sb pe korang tao x..???
hehe..
sb dia ckp mata aku bulut gete..
hhahahaaa...
ade ke mcm tuu..
dia siap ckp lg yg dlu aku nie yg admire dia.
hampeh..
perasaan tol....
dia ckp patut laa dlu time balik skol bulu mata selalu jer jatuh..
hahahahahaa...
dia sungguh noty...
jap aku nk cri pic dia...
korang nk knl kn..
jap ea...
haaa nie laaa dia...


nie dia...dak senior chws yg suke sakat2 aku dlu time skol..

aku da satu jer pitcha
dia..

hehe..

tu pun aku curik 2
ambik..

dlu dia lg cute sb putih
n xde laa jambang n misai tuu..

skg dah
len..

tapi aku still xsangka..mcm mimpi..=p

Thursday, January 29, 2009

Statement berani MATI aku..!.~Huh..pasni mamposs daa...!

Dia marah aku....
aduh..
sedey btol...
dia xtao ape yg aku rase..
dia xkn dan xpernah mengerti....
kalaulah dia rasa...
im feel so bad..
sadness..!
sangat..sangat...
smlm aku ngaku aku EMO sgt...
dah laa aku letih...
pastu byk keje lg nk kne pk...
salah ker aku tye soalan cmtu...
aku jus tye...
dia xtahu betapa BES nyer aku bila dia ader disisi aku...
dia xtahu care layanan dia tuu bt aku cm dihargai sgt...
dia jgak xtahu yang dia tuu cm spesel sgt bg aku..
dan dia juga xtahu aku sangat perlukan dia...
nak2 time dlm bas tuu..
aku rase laen sgt...
xpernah rase cmtu b4 that..
apepun thanks sb dah bt aku rasa happy...
nie haa aku dah bgtao...
aku malas da nk hipokrit...
aku bukan pe..
aku takut...
takut sangat..
takut rasa yang sama kn berulang kembali...
aku jdik serikk sgt untuk melalui benda nie..
terlalu sakit..
luka lame pun lum sembuh lagi...
xkn aku nk tambah luka baru lak...
xsanggup...
begitu sakit aku rasakan..!
aku dah mengalah...
tp dia still cm nk marah aku...
walaupun dia ckp xmarah...
aku tao dia marah...
aku bukan bodoh dan aku leh nmpk laa semua tuu..
so k laaa...
apepun yang awk nk bt...
harap sangat awk bahagia dan happy..!


"aku sungguh masih sayang padamu
jangan sampai kau meninggalkan aku
begitu sangat berharga dirimu
bagiku"

Babe im sososososooo SORRY!

im sosososoo SORRY..
up tu u laa nk bt pe lepas nie..
sy bkn senang nk mengalah..
tp kali nie sy mengalah gak..
sb pe..??
lu pk r sendiri..!!!!

Wednesday, January 28, 2009

Nuar..nuar..jangan buli student cm i leh x..???..xsukee tao..!


Hehe...
ader jer kn org suke buli aku nie haaaa...
mentang2 laa dlm kelas nie aku sorang jer yg KIUT MIUT..
muahahaa..
dah korang xpuji aku.
aku jer laa yg puji sendiri...
xsalah kan..
tp keji sikit jer..
hihihi
aku sangatlaaa sangat
xsuke..xsuke..xsukeeee....
mencii tao..
nie haa aku bru jer pas kne buli di nuar nie haa...
dia ckp cm nie haa...
"eisk awkk niee..xabis2 ngn emel..story board dah siap ker..?"
aku pun jwb cm nie haaa...
"eh encik nih mne da sy main emel..xkn nk update blog skit pun xleh..!"
eleh...
nyampah nyer aku..
bukan aku on kot pc lab pun..
aku on kot orange aku jerk..
tu puu nk bising..
tu lah dia selalu jerk nk sakat2 aku...
cm kemarin cm tu gak...
bikin akuu PANASS...~
skg dia suh aku install 3d max sendiri lak..
mane laa aku reti..
dia dah siap perli2 lgik..
entah pandai ker tak install tuu...
eisk..
mmg..
saje buat aku jdik hot..HOT...hot lagik sekali..
muahahahaha...
tp kan nasib baek aku nie keturunan yg BAEK DAN PENYABAR..
kihkihkih...
yke..
btol ker takk..btoll ke..takk???
eh btol laahh...
itu laa kenyataan nyer..
hihiii...
gediks udah..
dah xleh nak dinafikannyer lagik...
hohoho...
sungguh busan...
nak sruh nuar nie haa install light wave lak..
tp dia sibuk duk ajo function dlm software tuu..
install laaa dlu kalau nk ajo pun..
eisk..
aku bukan bolehh..
hehe..
xcited..
nak stdy 3D nie...
nak lawan psdare aku..
muahahaaa..
niat tuu dah laa terlebey jaatt...
kahkahkahkah...
ooppss..
terlebey sudah...
nuarr...
copett laaaa install....
gue udah mau busan menunggu...
kangg aku koyaa kang..
korang gak yg meluat..
hehe..
so baek aku stop dlu..
nk tunggu nuar nie haa...
eisk..
sabo..sabo..=)
nti aku bg entry lagik ea...

ahaks..i likeee it...=)...muahahahahaa..

aku suke ANUAR ZAIN..
tp aku dapat khairul ANUAR lak..
ltcer aku lak tuu..
huhu..
korang rase BES x??..
xkan..xBES langsung..
muahahahahaha..
sungguh keji aku time nih..

Tuesday, January 27, 2009

Yess...Yes.....!...

Yeeehaaaaaaaaaaa.....
loga untuk spa aku dah siap...
hehe...
suke nyer..
bukan senang aku nak jdik rajin terlampau mcm nie....
hoho...
dlm mse 45 mint kot aku dpt siapkann...
tp xlaa chantek sgt..
aku kne laa proceed dlu logo tuu..
kalau dia nkk lagi laa ok..
xyah aku ssh bt yg len..
kalau dia xnk..
terpakse laa aku create design lain lak..
xke itu membazirkan mase aku yg beremas..emas nih kn..
muahahahaa...
entry yg smlm aku lom post kn lg..
tgk laaa..
kalau da mse pree...
hihi..
skg nk p iron baju jap..
nti ader kls lol...
huhuhuu..
nti laa aku smbg lg okes...
wish me luck u all...
ahaks..~
tataa..tititttii..tututututuu.....
^_^

my LOGO...simple but nice...uiks..yeke..kompius aku?
nie ader 2 logo tao..
korang jgn kompius lak..hehe..

percaya pada diri
hati yang berani..
silih masa berganti

tetap pendirian ini..!
cyiaaayookkk..
cyiaaayookk Leya..

Monday, January 26, 2009

Menyintai..tak bermakna Memiliki...(",)

Janganlah kau angkuh melaungkan
si dia kepunyaanmu
atau kau kepunyaan si dia
kerana hakikatnya
kita tidak pernah memiliki sesiapa
walau sekeping hati seorang insan
tidakkah kau sedar
hukum alam menyatakan
menyintai tidak semestinya memiliki?
Manusia pandai berpura
berlakon di pentas dunia
dan bertopeng menutup rahsia
tetapi hati
tidak pernah berdusta pada empunya
tentang perasaan yang bergolak di dalamnya
Tidakkah kau sedar
mungkin si dia melafazkan
ungkapan cinta padamu
tetapi hati dan perasaannya
tidak pernah berniat begitu
dia hanya berselindung
di sebalik sejuta alasan
Dan kau
begitu jujur dan setia menyintainya
sehingga­ terlupa hukum alam menyatakan...
menyintai tidak bermakna memiliki..
Sesungguhnya­..."Aku tidak pernah memiliki dirimu...
dan kau jua tidak memiliki diriku...
"Mengertilahk­ita sebenarnya kepunyaan
Yang Maha Esa....
tiada sesiapa berhak memiliki diri kita...
kecuali Dia...
Dia mengasihi hambaNya...
Dia memiliki hambaNya...
Dan ke pangkuan Dia kita kembali...
Betul gak kadang2..
tp kita sendiri bt xtao..
menyintai tak bermakna memiliki..
that right..!
dun need guy in mylife right now..!

YES love is too hurt..!


Sunday, January 25, 2009

oh im touch..!

Jika ku tak bangun esok pagi..
Sayangku kau jagalah diri..
Sentiasa ingatkan hati..
Dirimu amat kucintai....
Andainya dihimpit kesusahan..
Sujud dan mohon pada Tuhan..
Agar diberikan bimbingan
Meniti hidup bersendirian
Bila terasa sejuk pejamkan mata..
Bayangkan dalam dakapanku...
Bila terasa rindu pejamkan mata..
Kita bersua dalam lena
Kalau ada yang sudi mengganti..
Sayang lepaskanlah ku pergi..
Kerna sayang seistimewamu...
Berhak tuk dicinta dalam hidup....
Sayang…
tiada apa yg kekal dlm dunia ini...
Namun yang pasti walupun ku tiada nanti...
Cintaku ..
akan kekal abadi
Kuberharap kau tak akan lupa...
Mengirimkan bekalan doa..
Kita jumpa lagi disana nanti...
Jika ku tak bangun…..
esok pagi..

oh im very2 touch..
huhu..
jika ku tak bangun esok pagi..
adekah dia..
akan teringatkan aku lagik..~
huhu..
??

Tak mungkin kerana SAYANG~

Setiba di persimpangan,
Langkah kita tak lagi sehaluan..
Bermula di saat itu..
Tidak senada irama dan lagu..
Begitu hidup ini..
Tiada yang abadi...
Yang patah tumbuh...
Yang hilang berganti..
Kau telah jauh,
jauh dariku..
Tiada ruang di hati buatmu...
Namun harusku akui..
Ada ketika di minda kau menjelma kembali...
Sekali segala ada..
Ada rindu yang datang tiba2..
Tak mungkin kerana sayang...
Cuma terganggu oleh perasaan...
Begitu hidup ini...
Tiada yang abadi...
Yang patah tumbuh...
Yang hilang berganti...

TAK MUNGKIN
KERANA SAYANG
HANYA KADANG KALA
AKU TERKENANG..~

Saturday, January 24, 2009

Mengular lagikk....

Aku kluar lagik...
huhu...
tuu laa kerja aku time cuti2 nih...
BES oo.....
aku p jumpa member skoll dlu2..
hehe..
time cuti2 gni jelaa dpt jumpa pun..
yelaa kn masing2 study jauh2...
nak jumpa pun susah...
aku xsempat nk snap pic dia td..
biaselaa duk gosip's 2...
sampai xhingat dunia..
hihi...
myb sok nk p jpe dia lg laa...
kalu sempat sok aku cuba snap...
k..
skg mse untuk relax...
cm nk tito jer...
huahuahua...
nti aku smbg lagik..
tataaa...=)

BES dpt jpe ko mastay..
ko laa kawan dunia akhirat aku...
thx be my bes buddie..=)
love u lots..
muaahhh..=p

KAMI~

Waahhhhhhh...
BES giler oo...
KAMI THE MOVIE...
hihi...
aku xpernah miss....
yg episod tuuu pun aku tgk...
mmg febret aku laaa KAMI nie..
tersangat laaa BES...
Tp ending dia sunguh sedey laa...
sangat-sangat sedey....
Abu mati..
tibe2 jdik xsy0k lak...
aku tetibe jdik sedey gak...
huahua..
murah btol air mate aku nie..
hihi...
selalu jer kluar time2 ader bab2 yg menyentuh KALBU...
hahhahaa...
biase laa aku kn minah jiwang..
ooppss...~
xdapat dinafikan lgik...
hoho...
tp kn aku ske Ali sb dia CUTE...
jAmbuuu...
hehe...
yg gurl lak aku ske lynn...
sb dia cool....
uiks...
waawaawaa...
mengediks laa aku...
apepun mmg THE BES laa KAMI nih...
aku enjoy sgt....
BES..BES..BES....=)
korang try r tgk....
xrugi aku cakap....
kihkihkih....
im enjoy it....
yeeeaaahhhh...
Tiada bintang
Dapat menerangkan hati
yang telah dicelah
Bagaiku lumpuh
tak mampu berdiri
Aku tetap begini
Takkan berubah kerna aku tetap aku
Dan lalu rindumu bukanlah aku
Guna hati, akal dan fikiranmu
Berbeza
Kau dan juga aku
Dua hati yang tak mungkin bersatu
Apakah aku
Hanya boneka yang sering engkau mainkan
Yang dikawal oleh jari-jarimu
Ku punya hati dan perasaan
Pernahkah engkau fikirkan
Cukup cukuplah oh cukuplah
Tak faham tak tahan
Sabarku tak tertahan
Melayan sikapmu perawan
Berbeza-berbeza
Kau dan aku berbeza
Kita memang tak serupa
Bebaskan bebaskan
Ku ingin dilepaskan
Kita tidak sehaluan
Cukuplah sudahlah
Sampai di sini saja
Hubungan kita berdua
THE MOVIE
THE MOVIE
the cast.

the series.
KAMI





...nothing....

Malam ini ku lihat bulan..
Tak terjatuh lalu terurai....
Ku tak mengerti apa yang harus
Ku lakukan...
Hari ini aku putuskan...
Untuk jauh ku langkahkan kaki...
Untuk pergi dari dirimu...
Biarkanlah kan kubawa
Sejuta harapan yang indah..
Yang pernah kita lalui...
Saat bersama..
Ku harap kau bisa mengerti...
Cinta kita tak direstui...
Malam ini harus
Rela ku pergi....
Maafkanlah kekasihKu
harus tinggalkanmu...
Meski ku tahu ini menjadi
Kau sakit hati...
Relakanlah kekasih...
Tutup air matamu...
Semua ini aku lakukan
Untuk kebaikanmu...
Dengarkanlah kekasihKu...
harus tinggalkanmu...
Meski ku tahu ini menjadi
Kau sakit hati...
Relakanlah kekasih..
Tutup air matamu
Semua ini aku lakukanUntuk kebaikanmu........

rumit..rumit..rumit..
xske..xske..xske..
sgt..sgt..sgt..
huh..!

Friday, January 23, 2009

Like idiot..!

huh..
manyak letih maa...
keluar dr pg...
pg td tmankan nenek p bank..
pastu balik2..
duk sembang2 ngan mama...
ader msg msuk ..
org tuu ckp ader kt mydin..
ajk aku p teman dia laatuu..
aku pun cm malas je p sorg..
tibe2 je wser cm nk ajk adik aku lak..
tp dia xmo p mula2..
tp aku umpan aa dia..
hehe..
aku nyer umpan menjadi...
dia pun ikut..
hahahaha...
td p town gak..
beli somethin yg aku sukeeeee sgt..
hihi..
orange beg...
waaawawaaa...
i like it..
tp harga dia sangat laa mahal...
RM119.90....
huhuhuu...
aku xkire dah time tuu..
sb rase cm dah berkenan sesangat daaa....
hehe..
ape leh bt kn...
tu aku lum kje lg..
kalau dah kje xtao laa cmne..
pastu p pang..watson..
last2 cm xde modd jer..
aku pun mau pulang...
ingtkan nk p cri kain pasang...
tp cm mood tuu lari jerk..
entah pape kn..
huhu..
so k laa...
aku p next time...
suh ayah laa temankan..
lame sgt x keluar ngn ayah..
tp skg dia dah ader kt sempadan...
bulan dpn baru balik...
huhu..
i dun know why today i feel like idiot...!
sangat..sangat...
kadang-kadang kita mmg xleh menyesal tas aper yg kita lakukan kn..?
risiko..
risiko..
risiko...
len kali myb aku kn lebih alert...
dun like much this situation...!!!
lot..lots..
k laaaa....
leave me alone....
Mood-K.O-

apekena entah ngan aku nie...
tetibe jer..
rase cm somethin...
like very2 idiot..
oh sungguh menyampah!

Thursday, January 22, 2009

kenapa dia cari aku lagik..!

huh..!
nape dia carik aku lagik...
aku dah xmo ingat dia langsung daa...
nape dia kol aku...
YA ALLAH...
tolong aku hapus dia dari ingatan aku...
dia ckp dia ada kt k.trg skg..
dekat menara sejarah aku dan dia..
erm..
dia ckp dia dah tuka kje laen..
harap2 dia selesa disane..
aku wser something jer td..
tibe2 ati jdik xberape sedap...
nie laa aku paling benci..
bila aku dah xmo ingt dia tuulaa dia dtg balik...
persetan sunguh...!
ape aku nak bt nie....
napelaa dia dtg cri aku balik......
kenape mamat..kenape?
tak cukup lagik ker kau dah sekse jiwa aku selame nie..
xcukup lagik ker kau permainkan ati dan perasaan aku nie..
xcukup lagik ker kau dah hancur luruh kan ati aku nie..
please laa mamat...
plz go away from me...!
dun disturd me again..n again..
begitu sakit aku rasakan...
sakit yang amat...
kau tak rase ker ape yg aku rase...
sungguh sakit...~
sampai tahap nie kau bt aku..
tp aku still syg kau dlm atiku..
so skg..
please....
jgn dekati aku lg...
jgn dtg dekat pada ati aku lg...
jgn cuba sekali kali datang dlm hidup aku lg..
aku btol2 dah SERIKKKK..
skg aku perlukn someone...
tp dia bz..
so k laa...
aku xkisah..
aku kne tenangkn diri aku sendiri....
mamat nti aku bg kate putus yer..
wait n see....
aku xmo kau ingt aku nie tergila2kn kau sgt..
kau ingt aku xleh sgt hidup tnpa kau..
tu dulu..
aku ngaku..
skg..
jgn harap...
pintu ati aku dah tutup..
ati aku dah jdik keras..
aku bukan lg dyana yg kau kenal dulu...
lemah dan mudah kau persendakan..
aku dah bangit dari masa lalu...
aku dah SEDAR..!
aku harus tinggalkan kamu...
relakan aku pergi dari kamu selamanya...
aku dah cukup bersabar...
cukup..cukup sabar..
skg peluang untuk kamu dah berakhir...
kamu dah persia2kn peluang yg kamu ada...
skg tiada lagi peluang itu untuk kamu..
andai sampainya waktu aku harus tinggalkan kamu..
akan aku berlalu bila tiba saat itu..
tak guna kau merayu dan menahan aku..
kerana semua yg berlaku adalah kehendakmu..!



kamu dah hancurkan hati aku..
untuk terima kamu kembali..
im sorry..
i can't..
it too hard..
n
i dun want broken again..='(



yes..i'm arrived..~

yeaahhh..yeeahh..
ader kt umh daaa..
BES oo...
hehe...
tp penat..
nti nk keluar lak..
Besti dah kol ajk keluar..
lame gak xjpe minah tuu sorg..
hihi..
eh luper lak..
thx pada org TUU..
sb dah temankan sy td..
wlaupun sekejap..
sanggup jer dia redah panas2 gni..
dahlaa deman..
eisk dia nie..
degil..
bak kte org..(dok paka saman..)
hahahaha...
k laaa
i got to go
mlm nie lak smbg eh..
2pun kalau da cite2 n gosip2 BES..
zzaaasssssssss..
hehe
daaaaaaa~~~

thx lots..
xpernah org bt cmnie kt sayer..
awklaa insan yg pertama..
im touch..~
apepun thx again.. :)

Wednesday, January 21, 2009

Pertemuan yang tak disangka..~

Tadi ader perjumpaan falkulti IT..
CSI,NETWORKING dan GMK...
3 kos bergabung..
nk bt family day's..
kt impiana cherating..
4 hb mac 2009..
cm besh jerk..
aku nk pergi kot...
sb dah last sem nie..
nk laa gak buat2 bakti sikit..
hihi..
baek kn aku..?
hahaha..
erm..td lepas p perjumpaan aku terus p kafe..
jumpa tuah..
member baru aku tuu laa..
dia nk knlkn kwn2 dia pada kitaorg..
aku 4 org..
dia 7 org..
kawan dia dr serawak 4 org..
yg len sume dak kemaman kot..
tp aku xpasti laa...
xbyk tye td..
korang nak tao x..
mse duk berbual2 td..
aku ternampak kelibat someone...
oh myyyy.....!
dia ader laaa org yg dlm mimpi aku tuu...
tp mimpii tuuu dah lme...
seingt aku laa aku pernah jumpa dia 2 kali jer..
tu pun taun lepas..
pastu tibe2 awl sem aku ader termimpikan dia lak..
pastu td terjumpa dia..
aku tgk dia..
dia pun tgk aku...
masing2 cm tergaman g2..
hihi..
aku betol2 terkejut beruk..
xsangka jumpa dia..
setelah sekian lame aku xnampak dia..
tup..tup..
arini terjumpa dia kt kafe..
aku xtao ape perasaan aku time tuu..
sungguh laa terketar2..
sb dia duk btol2 berhadapan dgn aku..
time tuu jgn ckp laaa...
masing2 duk jeling menjeling...
huhu..
lame gak dia duk c2...
aku dpt tahu nme dia syazwan...
hehe..
tu pun abg syawal kafe yg bgtao aku..
last sem gak wsernyer..
dia kai baju merah..
wahh..
bercermin mata..
xsangka aku leh mimpi dia walhal baru 2 kali terserempak..
xpernah bertegur sapa pun...
Tuah bising2 suh aku p mintak no hp..
tp aku kan keturunan PEMALU...
hehe..
so xmo laa..
dia ckp nanti rugi r orem..
jangan nyesal lak..
tp aku xmo lah..
xkan perigi cari timba kot.....
aku nak menda tuu terjadi dengan semulajadi...
aku pun xpasti dengan ape yg aku rase..
erm..
aku ader curi2 snap pix dia..
tp sipi2 jerk...
tu pun dia dah perasan aku curi snap pix dia..
nti aku upload kn yer..
apepun harini aku rasa sangat berbeda..
dan masih lagi terkejut dengan ape yg berlaku..
sungguh tidak aku sangka dan jangka...
apakah maksud mimpi aku tuu..
aku pun tak pasti...
apepun yg akan terjadi nanti..
aku jus leh pasrah dan redha jer..
aku pun manusia yang ingin disanjungi dan disayangi..
oleh orang yang benar-benar boleh hargai aku dengan sepenuh hatinya..
dan orang yang sanggup bersama2 aku..
tika susah dan senang..=)
hope all mydream come true.. :)
INSYAALLAH...~



nie name dia Jarul dak sarawak..pix dia je yg aku smpat snap..tu pun dia dah malu2 kambing..hihi

Haa tgk kn aku dah ckp dia dah perasan aku curi snap pix dia..hihi..

Nie laa dak lelaki yang aku termimpi2 tuu...sipi2 je kan..huhu

Nie nmpk laa jelas skit..hihi..hasil curi snap kak mimi..=)


Nie pun nmpk cm kabur jerk..huhu..aku pinjam hp kak mimi time nie..hp aku xbwk..


teruja sgt..
lame dah xjumpa dia..
taun lepas last..
tup2 arini dia muncul..
oh godd..
happy kah aku..???

Tidak perlu kecewa...???

Sesungguhnya manusia seringkali tewas dalam percintaan..
seringkali kita sebagai seorang manusia normal,kita akan kecewa apabila sesuatu itu tidak seperti yang kita harapkan... namun, pernahkah kita terfikir bahawa semua tu adalah sesuatu yang mengajar kita erti hidup..
cinta kepada manusia dan daripada manusia, tak pernah kekal.. jadi untuk apa kita bersedih, meratap untuk sesuatu yang tak pernah jadi milik kita.. bila kita meratap, bersedih, hilang semangat kerana kekasih.. KENAPA? ?
dia belum menjadi milik kita dan dia takkan menjadi milik kita abadi kita kerana kita semua adalah milikNYA.. Tidak semua orang tahu menghargai kasih sayang, pengorbanan, kejujuran dan keikhlasan kita..termasuklah orang yang kita gelar kekasih.. bila dia rasakan diri kurang perhatian, mulalah berpaling pada insan lain..
bila sudah kehilangan, barulah datang kembali mengucapkan seribu kemaafan dan madah-madah cinta yang seolah-olah dia pencinta yang begitu setia.. sedangkan sebelum itu, dialah yang menghancurkan harapan dan hati kita yang begitu ikhlas menyayanginya. ... ..
begitulah lumrah manusia, hanya menghargai apabila sudah kehilangan.. bila ada disisi,tak dipandang pun segala pengorbanan yang dibuat..
tak perlulah kamu bersedih kerana si dia yang tak menghargai kesetiaan, kasih sayang dan cinta kamu padanya..ini adalah peluang untuk kamu mencari yang lebih baik..dan tak ada seorang pun manusia yang berjaya menemui kebahagiaan dalam hidupnya tanpa menempuh kekecewaan..
BANGUNLAH!!! TAK PERLU MERATAP LAGI!!! SETIAP KEKECEWAAN PERLU KITA HADAPI..KUATKAN SEMANGAT, TABAHKAN HATI... INSYAALLAH, KEBAHAGIAAN TETAP MILIKKU

Tuesday, January 20, 2009

::Hapus aku::

Kutuliskan kesedihan
Semua tak bisa kau ungkapkan
Dan kita kan bicara dengan hatiku

Buang semua puisi
Antara kita berdua
Kau bunuh dia sesuatu
Yang kusebut itu cinta

Yakinkan aku Tuhan
Dia bukan milikku
Biarkan waktu waktu
Hapus aku

Sadarkan aku Tuhan
Dia bukan milikku
Biarkan waktu waktu
Hapus aku

kadang2 org yg
paling kita sayang lah
yang paling susah
untuk kita sayang
ye kn..?..

Kemalasan berlaku...!!!

Aku sangat MALAS..!
dun know why..
adeh..
nie aku bru jer balik dr kelas..
walhal kelas lum abis lg..
adoii..
aku btul2 xde mood..
xsabar nk 2gu esk..
aku nak balik umah...
sob..sob..sob...='(
tetibe aku jdik emosi lak..
ape ke hal entah..
smlm tito awl..
ngntuk sgt2...
myb aku letih kot..
seharian aku p jalan2 cri pasal kn..
hihi..
aku kt bilik nie...
td mintak izin dgn miss nk balik bilik jap..
rasa malas lak nk masuk balik..
dah laa kelas jauh bangat..
adeh.adeh...
kalau ader tikar terbang kn BES~
hehee..
ouch..aku sudah melebihi batas nie...
koyaa lagik..
erm..
ape nak bt ea..
xpelaa..
ptg nie lak r aku p kelas..
kalau masuk skg pun ader stgh jam lagik kelas tu nk abis...
xberbaloi laa aku jalan jauh2..
sampai2 kelas dah abis kn..
korang rase berbaloi x..??
xknn..xknn..??
haaa...
tao pun korang..
kihkihkih....
k laaa...
arini moody so cite pun xberape laa sgt..
tgk laaa ptg2 nti ke mlm2 sket ke..
kalau aku ader mood aku update ler..
okey..~
tatataa...titiii..tututuuu....

Mood MALAS udah datang..ngeee*

Matahariku..eh..tp aku suker bintang..huahuahua..

Tertutup sudah pintu .. pintu hatiku
Yang pernah dibuka waktu hanya untukmu
Kini kau pergi dari hidupku
Kuharus relakanmu walau aku tak mau

Berjuta warna pelangi didalam hati
Sejenak luluh bergening menjauh pergi
Takada lagi cahaya suci
Semua nada beranjak aku terdiam sepi

Dengarlah matahariku suara tangisanku
Kubersedih kerna panah cinta menusuk jantungku
Ucapkan matahariku puisi tentang hidupku
Tentangku yang tak mampu menaklukan waktu

Berjuta warna pelangi didalam hati
Sejenak luluh bergening menjauh pergi
Takada lagi cahaya suci
Semua nada beranjak aku terdiam sepi

*bintang* sgt sy suker..

sb bintang melambangkan sesuatu

yg begitu berharga bg aku..~

xmungkin aku lupe..!


this lyric so meaning to me.. :)

Tak pernah terpikir olehku
Tak sedikitpun ku bayangkan
Kau akan pergi tinggalkan kusendiri

Begitu sulit kubayangkan
Begitu sakit ku rasakan
Kau akan pergi tinggalkan ku sendiri

Dibawah batu nisan kini
Kau tlah sandarkan
Kasih sayang kamu begitu dalam
sungguh ku tak sanggup
Ini terjadi karna ku sangat cinta

Inilah saat terakhirku melihat kamu
Jatuh air mataku menangis pilu
Hanya mampu ucapkan
Selamat jalan kasih

Satu jam saja kutelah bisa cintai kamu..kamu...kamu di hatiku
Namun bagiku melupaknmu butuh waktuku seumur hidup
Satu jam saja kutelah bisa sayangi kamu… di hatiku
Namun bagiku melupaknmu butuh waktuku seumur hidup
di nanti ku……

aku xkn lupe..
sampai kapan pun..
thx..

Hidup Penuh Bicara..=)

Hidup penuh bicara
Ada benar ada dusta
Kuhanya manusia
Yang ingin kenal erti cinta

Langkah demi langkah
Ada tenang ada resah
Kuharungi dengan pasrah
Hidup begitunya lumrah

Ada kalanya aku terluka
Ada pun pula aku gembira
Umpama roda berputar masa
Begitu juga yang tak kusangka

Yang pergi yang kembali
Hidup bagai mimpi
Wajahnya bertukar ganti
Cinta tetap dihati

yes hidup penuh bicara..

apepun yg mendatang..

aku tetap akan menghadapinya dengan redha..

This feeling is really painful ...='(

yes..
kawan..
itu lebih afdal kn..
I will handle all this even though
complicated for me to faced its..
harap2 aku dapat..!
xsangup rasanya nk menghancurkan kebahagiaan wanita len..
aku dah pernah rasa itu semua..
xmungkin aku melupakan pengalaman dan rasa sakit yg amat dlm
yang pernah terjadi pada aku dulu..
so aku xkn biakan wanita len rasakan menda yg sama cm aku..
it so hurt..!
really really HURT..!!!
althought he only wish to befriend with me forever..
so started hence I must erode my feeling towards him..
yes i must..
i also want to be loved and do not want to share love.
i want someone with me however im happy and sorrow moment..
hope all this will end perfectly..
Amin..~

tetibe sy jdik EMO..
pk yg bukan2 je..
xsedap ati jer rase..
this feeling is really painful

im sososososssoooo tireddd.....!!!

hurm..
letih giler baban tol..
p jln2 crik pasal td..
manyak pening maa...
dah laa panas terik..
dah gelap sket da kulit aku nie haa..
hehe..
gediks sungguh..ahaks..=p
byk laa pitis i kua berterbangan td..
huhu..
aku nie mmg jenis yg suka suki menerbangkan duit mengikut ati...
hahahaha...
BES woo..
td p beli tudung..beg..cd..ape lg eik..
lupe lak..
hehe..
kepada sidia..
i winduu kamu laa..
wahwahwah..
tetibe jer kn..
uiks..
mmg gediks lak aku time nih..
entah kenape..
k laa..
nk p basuh baju..
dah mkin tinggi baldi tuu aku tgk..
hehe..
aku kn rajin..
ceh..
hahahhaa...
k laaaa...
nti i singgah lg yer..
udah dlu ahh..
daaaaaaaa..........=)

Kasih kamu diterima♥♥..
so pandai2 laa kamu yer..
tackle ati
kite nih..
hihi..
♥♥

Monday, January 19, 2009

kepedihan jiwa.. :)

Sinaran matamu keluhkan luka
memendam kepedihan jiwa
ketika saat perpisahan tiba
memisahkan asmara kita

airmata tak mampu menghapuskan
dan mengurangi kepedihan
hanya waktu yg sanggup membuktikan
merubah ketir kenyataan

berharapkan kembali memberi keajaiban
tuk bertemu kembali dalam
kehidupan yang nanti datang
cinta yang indah kau berikan
sebagai tanda terakhir kita
semoga tuhan memberikan ini
jalan terbaik kita

i like this song..=)

Aku ingin menjadi mimpi indah
Dalam tidurmu
Aku ingin menjadi sesuatu
Yang mungkin bisa kau rindu

Karena langkah merapuh
Tanpa dirimu
Oh... Karena hati tlah letih

Aku ingin menjadi sesuatu
Yang slalu bisa kau sentuh
Aku ingin kau tahu bahwa aku
Selalu memujamu

Tanpamu sepinya waktu
Merantai hati
Oh... Bayangmu seakan-akan

Kau seperti nyanyian dalam hatiku yang
Memanggil rinduku padamu
Seperti udara yang kuhela kau selalu ada

Oh...

Hanya dirimu
Yang bisa membuatku tenang
Tanpa dirimu
Aku merasa hilang... dan sepi
Dan sepi...

Kau seperti nyanyian dalam hatiku yang
Memanggil rinduku padamu
Seperti udara yang kuhela kau selalu ada

Kau seperti nyanyian dalam hatiku yang
Memanggil rinduku padamu
Seperti udara yang kuhela kau selalu ada

Selalu ada...
Kau selalu ada...
Selalu ada...
Kau selalu ada...

Sunday, January 18, 2009

oh gooddd please help me...!

I even do not suspect this thing would happen in my life..
I also no expect all this happen to me..
all its happen so fast..
and I did not can deter its..
I afraid to be frustrated more..
its so hurt..
and im broken..
i really no expect i will crush on with HIM..
but all this really suck!
so maybe i must keep away from HIM..
because i already begin to love HIM in my life..
I dun want to cheat my self..
I admit that i start to loving HIM
but his must understand..
its so difficult 4 me to face its..
now i so confused with my heart..
what should i do...
plzzzzzzz....
i dun know what i should do right now..

sorry sgt..
mcm yg sy ckpkn smlm la..
sy bukan seperti yg awk sngkakan..
sorry bt awk rase cmnie..='(
xterniat pun..



Saturday, January 17, 2009

What Happen to ME..! ohh gOd..~

aduish...
im crush on with someone...
cmne laa nie leh terjadik..
aku pun buntu..
dia pun crush on with me..
sgt susah..
realitinyer lain..
what i should do..
oh no..
i must think...think..think..carefully..
mmg laa org ckp..
patah tumbuh hilang berganti..
but it so complicated 4 me..
sosososoo difficult...
macam mane aku nk hadapi nyer..
YA ALLAH..
what happen to me right now..
aku takmo lukakan hati org..
aku pun kne jga hati byk pihak..
I must rule out my feeling to care other people's heart...
I hope I can overcome its decently possible..
i must try...
although this fiendishly to me..
satu jam saja kutelah bisa
cintai kamu,kamu,kamu dihatiku
namun bagiku melupakanmu butuh waktuku seumur hidup
satu jam saja kutelah bisa
sayangi kamu dihatiku
namun bagiku melupakanmu butuh waktuku seumur hidup
dinantiku...
ini untuk saya kn..
thx otomen..
huhu..=)
i appeciate your feeling 4 me ...
tp..
biakan masa dan takdir yang
menentukan segalanya..

thx sgt2 sb meluahkan..
sekurang2nya sy tahu..
i appeciate that..!
thx lots..(",)

HAHAHAHAHAHAAA..~

I was a little
UPSET went
i saw YOU with HER...
But then i LAUGHED
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH....
CUZ SHE WAS
VERY UGLY~..
huhuH..!

Sory aku EMO sket..
geram siot..!

Friday, January 16, 2009

Pilihan raya TERHEBAT DI KUALA TERENGGANU..~

mane satu pilihan hati korang..


Hehe..
amboii..
hari nie..
jalan jem giler..
ramai sgt org berkeliaran..
macam2 peseng..(peseng mean ragam)
hehe..
aku jgk yg tension nyer..
nk kua umh pun jln sesak sgt2..
dpn umh aku lg laaa...
jem..jem..jem..
tension laa...
huhu..akhirnya..
nielaa keputusan yang telah dibuat...

Pakatan tambah kerusi di parlimen, PAS tawan KT dengan majoriti 2631 undi

17 Jan 2009 7:01PM

Keputusan rasmi

BN: 30,252
PAS: 32,883
BEBAS: 193

MAJORITI: 2631

CALON Pas Mohd Abdul Wahid Endut memenangi pilihan raya kecil Parlimen Kuala Terengganu dengan memperolehi 32,883 undi menewaskan calon Barisan Nasional (BN) Datuk Wan Ahmad Farid Wan Salleh yang meraih 30,252 undi selepas kesemua 144 peti undi dikira.

Calon Bebas Azharudin Mamat @ Adam memperolehi 193 undi.

Pas merampas kerusi Parlimen Kuala Terengganu daripada Barisan Nasional (BN) apabila calonnya, Mohd Abdul Wahid Endut, menang dengan majoriti 2,631 undi.

Abdul Wahid yang juga Yang Dipertua Pas Kuala Terengganu memperoleh 32,883 undi menewaskan calon BN, Datuk Wan Ahmad Farid Wan Salleh, mendapat 30,252 undi manakala calon Bebas, Azharudin Mamat @ Adam, hanya menerima 193undi, sekali gus hilang deposit.

Undi rosak pula sebanyak 665 undi manakala peratusan keluar mengundi ialah 79.73 peratus atau 63,967 pengundi.

Keputusan itu diumumkan Pegawai Pengurus Pilihan Raya Kuala Terengganu, Wan Mustafa Wan Hassan, di Stadium Negeri jam 9.30 malam tadi.

Sebanyak 144 saluran di 36 pusat pembuangan undi dibuka mulai jam 8 pagi dan ditutup jam 5 petang bagi membolehkan 80,229 pemilih berdaftar menunaikan tanggungjawab mereka.

Pilihan raya kecil itu diadakan berikutan kematian bekas Timbalan Menteri Pelajaran, Datuk Razali Ismail, akibat serangan jantung ketika bermain badminton di Institut Aminudin Baki (IAB), Genting Highlands, 28 November lalu.

Pada pilihan raya umum Mac tahun lalu, Allahyarham Razali menewaskan calon Pas, Mohamad Sabu dan calon Bebas, Maimun Yusuf dengan majoriti 628 undi. / Bernama, BH

BERITA SEBELUMNYA

9.30 malam: Perkarangan Stadium Tertutup Kuala Terengganu semakin padat dipenuhi para penyokong PAS untuk meraikan kemenangan PAS yang sah menewaskan BN. Majoriti dijangka sekitar 2000 undi. Presiden PAS Abdul Hadi Awang dilaporkan sedang dalam perjalanan menuju ke pusat penjumlahan undi.

Calon PAS Mohd Abdul Wahid Endut kelihatan tiba di pusat penjumlahan undi di Stadium Tertutup Kuala Terengganu. SPR dijangka akan umumkan kemenangan Wahid bila-bila masa dari sekarang.

Sumber KLpos yang baru menghubungi pengarang mengesahkan PAS jauh mendahului BN dari kiraan undi hampir 3000 undi. Wakil kami yang berada di pusat penjumlahan undi mengesahkan PAS menang.

BERITA SEBELUMNYA

TINGGAL berbaki 3 peti undi yang masih belum dikira PAS telah memperolehi 31,912 undi manakala BN 29,530. Laporan diperolehi dari sumber rasmi SPR.

9.05 malam: Penyokong pembangkang PAS, PKR serta Pakatan Rakyat mula memenuhi Stadium Negeri bagi mendengar keputusan rasmi dan dijangka untuk berkumpul untuk merayakan kemenangan calon PAS Mohd Abdul Wahid Endut.

9.00 malam: Dari pusat pengiraan undi bebas menunjukkan Pas hampir pasti memenangi pilihan raya kecil Kuala Terengganu dengan majoriti seperti diramalkan sebelum ini sekitar 1,000 undi sahaja.

Sehingga ini pusat berkenaan telah mengumpul maklumat (mengira) di hampir semua peti-peti undi.

Hanya kurang 10 peti undi tersisa yang belum dihitung. Kalau pun peti undi itu berpihak kepada BN dan kedudukan ini tidak mengubah nasib BN.

Paling-paling yang mungkin dilakukan BN ialah dengan mengurangkan majoriti Pas pada tahap di bawah 500 undi. / mso

BERITA SEBELUMNYA

SETAKAT 8.45 malam dengan baki kiraan sekitar 7000 undi PAS dilihat seakan-akan memenangi pilihanraya kecil kali ini. Namun keputusan rasmi bakal diketahui sekitar jam 10 malam nanti.

BERITA SEBELUMNYA

Malaysiakini melaporkan PAS mendapat 24,604 undi dan BN mendapat 22,380 undi. PAS mendahului dengan majoriti 2,224 undi. Sejumlah 48,842 undi telah dikira sehingga ini.

BERITA SEBELUMNYA

SETAKAT jam 8 malam PAS telah mendahului dengan lebih seribu undi setelah lebih 40 ribu undi dikira.

BERITA SEBELUMNYA

SETAKAT jam 7 malam PAS mendapat 14,802 undi manakala BN mendapat 14,644 undi. PAS menang di semua dewan undangan negeri, kecuali Ladang. PAS mendapat majoriti terbesar di Wakaf Mempelam dan Batu Burok.

Pada umumnya, PAS mendahulu di Wakaf Mempelam dan Batu Buruk dengan margin yang besar. Di bandar dan Ladang pula, PAS mendahului dengan margin yang kecil.

Proses pengiraan undi pilihan raya kecil kerusi Parlimen Kuala Terengganu ini kini sedang berlangsung dengan hampir 80% pengundi telah keluar mengundi hari ini.

Undi sedang dikira di pusat-pusat mengundi yang dijangka akan mengambil masa kira-kira dua jam.

Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Tan Sri Abd, Aziz Mohd. Yusof berkata, peratusan yang keluar mengundi pada hari ini adalah sebanyak 79.73 peratus iaitu 63,967 daripada 80,229 pengundi yang berdaftar.


Takbir!.. Trend pengundi masih sama sejak 8 Mac. KT ulangi sejarah Permatang Pauh


Suasana hari mengundi penyokong PAS


Pakcik melalui susunan menarik bendera BN

PAINTBALL VS KARAOOO...hihi..~

huahuahua..
td p tgk org TUUU main paintball...
hihi..
dia ajak pergi tmankan dia..
alang2 aku xde koje time tuu..
aku p jelaa..
kan klu aku tak pergi kan gelisah lak org TUU kn..
hahaha...
oh good..
mcm2 laa aku nie...
nk upload gmbr pun xdelaa..
xsmpat td rmai sgt org...
pastu..
lepas jumaat aku p lak karaooo...hehe..
tao x ape tuu karaooo..
hihi..its mean karaoke...
hahahhaa..
org TUU ckp aku nie ckp keling...
ahaks..
not laa..
pandai2 je...
sok jpe org TUU lg...
sok dia dtg tman kan aku lak..
hihi...
ptg lak aku naek bus kul 6..
balik tatiuc..
naek ngn dia jgk...
huhu..
kata org sume dgn dia laa...
uiks..
eh korang jgn pk yg bukan2 lak tao..
kitaorg nie teman tpi mesra jer..=)
xley lebey2..
bahaya...
hehe..
oklaa..
tu je aku nk update kn..
skg nk msuk tito lak..
sok pagi2 bute aku kne bgun..
k daaa...
nyte..~
zzZZZZZZZzzz~~~

thx sb xmo tgk sy sedey2 lg..
sy xsedey sb awk..
tp org len..=)
so jgn laa risau ye..

Tuesday, January 13, 2009

Hati aku hancur luruh berkecai..!!!

huh..!
korang nk tao x...
hari nie..
hati aku betul2 dah hancur berkecai...
aku baru dpt 1 berita..
berita yang cukup bt aku tersentap pilu.
aku dah dpt jawapan pada semua teka-teki aku selama ini..
thanks mamat..!
ko btol2 dah hancurkan hati aku..
aku mmg dh clash ngn dia..
tp dia dtg balik kt aku..
tuu yg aku bengang tuh..!
dia bg aku harapan balik..
pastu cmnie lak jdik..
dia tuh keturunan tamak ke ape entah..
nk aku pastu nk minah tu gak..
sorry mamat..
aku paling xske kongsi2 nih..
kau salah org la..
nape ko bt cmnie kt aku..
sanggup ko couple balik ngn ex ko..
ex ko yg kacau hubangan kita dlu..
aku btol2 xsgka mamat..
cmnielaaa perangai sebenar kamu..!
aku btol2 sedih..
pilu sgt..
kalau dgn org lain aku xkisah..
tp ngn minah tuu..
errrggghhh...
nape semua org suka ggu hidup aku..
nape semua org suka hancurkan hidup aku...
ape salah aku..
aku btol2 xsangka..
nielah balasan diatas pergorbanan aku selame nie..
thanks sgt..!
kau dah sedarkan aku..
dr mimpi angan2 aku..
kemanakah silapnya..
kemanakah kan aku bawa..
erti cinta sejati cuma mimpi..
sesaat berlalu tapi bertahun aku rasa pedihnya..
aku sungguh tak sangka orang yang paling aku sayang
sanggup bt aku cmnie..
sungguh aku tak sangka..
dirimu bukan lagi kasihku..!
bantu aku membencimu..
telah aku cuba..
melupakan ko dihatiku..
dirimu amat beerti untuk aku..
tapi bermula dari saat td..
semua dah hancur berkecai..
Apakah yang engkau cari..
Tak kau temukan di hatiku..
Apakah yang engkau inginkan..
Tak dapat lagi ku penuhi..
Begitulah aku..
Pahamilah aku..
Mungkin aku tidaklah sempurna..
Inikah akhirnya..
Tinggallah lara di sini..
Terpadamlah api kasih..
Setelah dikau pergi..
Telah kukorbankan..
Sudah aku curahkannya..
Semua kasih suci pada dirimu..
Takku mahu...
Asmara kan hancur seperti debu....
Takku mahu...
Dirimu bukan lagi kekasihku...
Dan di sini tinggallah aku..
Menantikan kasih...
Sesaat berlalu...
Bertahun kurasa...
Ohh manakah silapmya...
Kemanakah kan kubawa...
Erti cinta sejati...
Cuma dimimpi...
Oh pedihnya...
myb betul ckp chah..
i should forget him..
pergilah kamu..
berlalu laa dari hidup dan hati aku..~
apepun thanks sgt2 sb bg aku rasa pengalaman yg sungguh menikam jiwa aku..
but 2 4give u..
SORRY.!
='(

HURT like HELL

so hurt.!



Monday, January 12, 2009

FREE..FREEDOM..~~~~

hari nie 1 hari aku free..
kelas selasa mmg xde..
huhu..
yg ader nyer asgmnt laa..
xpernah nk abis.
ader jer..
huhu...
jap lg nk p cukai..
nk p print koje photo...
sok nyer dh kne anta daa...
tension den..
ekekekee..
xtao laa nk 2lis pe lg..
arini mood cm xbrape nk ok sgt...
sorry yer u all...
i got to go..
see u later..
daaaaa.....

sorry yer u all...
mood aku hari nie xbrape nk ok..
so nti daa ok
aku update lg neh..




keMUDIan terserlah.. :(

Mr Zack yg sengal..~

wawawawawaa...
hehe..
geli hati sungguh dgn mr.zack nie sorg...
klakar sgt arini..
xtao laa knape..
myb lame xjpe kot..
tibe2 bila muncul balik dia jdik sewel lak..
hakhakhak..
duduk gurau dgn aku tadi..
sakit perut2 duk ngilai...
dia mmg klakar..
tibe2 pgil aku adik..
dan dia tuu abg aku laa kunon..
td bila org tye leh ckp aku nie adik bongsu dia..
padahal duk 1 kelas..
hahahaha..
tp dia mmg lebih tua dr aku..
skg 23 kot..
huhu..
nti aku cuba upload kn pictha dia ea..
uiks..
apepun BES laa arini ..
xlaa rasa stress sgt...
klu xborink je rasa...
dkt2 last sem bru laa tahu kamu nie seorg yg kelakar MR.ZACK...
hahahahaha.....
lgpun dia laa presiden GMK nie..(grafik media kreatif)
hehe..
dia dgn naim botak jer ader lam klas..
2 boy lagi kne drop..
so korang bayangkan laa
perempuan 15 lelaki 2 dlm kelas..
huhu...
sungguh naif kan..
hahahhaa...
kemanelaa kamu wahai kaum adam...
ahaks..
wateva..
aku skg dlm bilik..
yeaahh td kelas abis awl..
sungguh suker... :)


tuu laaa awang botak(naim)..hihi..Mr.Zack tu yg kai topi tuu laa..

GRAFIK MEDIA KREATIF 2006-2009
nielaa dak2 kelas aku..

ekekekee...
BES oo..
kelas xde..
leh lepak2 dlm bilik..
tp asgmnt laa..
mkin bertambah..
huhu..yg tuu
XBES tao..~

Sunday, January 11, 2009

Kaer Azami bukan kasihku :)

Kaer Azami bukan kasihku..:)

Inikah akhirnya
Tinggallah lara di sini
Terpadamlah api kasih
Setelah dikau pergi
Telah kukorbankan
Sudah aku curahkannya
Semua kasih suci pada dirimu


Takku mahu
Asmara kan hancur seperti debu
Takku mahu
Dirimu bukan lagi kekasihku
Dan di sini tinggallah aku
Menantikan kasih
Sesaat berlalu
Bertahun kurasa

Ohh manakah silapmya
Kemanakah kan kubawa
Erti cinta sejati
Cuma dimimpi

Oh pedihnya

blajo..blajo..chiayoookkkk2... :)

aku kt lab nih...
blajo ttg pergerakan grafik...
nmpak cm rumit...
aku tibe2 jadik sgt malas mau cri reseacrh..
huahuahua...
sape2 yg tahu tuu ttg pergerakan grafik tuuu silaa2 laaa bgtao aku yer...
xbaek kedekut ilmu tau..~
hihihihi..(gelak mintak simpati)
huhu..
byk kena stdy sal nie..
ttg animasi..illustrasi..reka bentuk grafik..kesinabungan cerita..melakar dan senibina..
huh..!
bykkan..
korang bayangkan laa..
aku dah xterbayang daaa...
mmg akan memeningkan kepala aku yg sedia udah kondem..!
software lak sape2 yg ader tuu leh laa kongsi2 ngn aku..
software: softimage XSI..Disrect flame/cambustion..Alias/Wave front MAYA..after effects..
sapey yg ader software tuu bg laa ku sket..
xbaek kedekut tao...
no kupit..kupit..hihi(kupit tuu kedekut)
jgn duk pk yg bukan2 daa..
korang bukan boleh...~
ahaks..
huh..poning den..
byk sgt..
xtercapai akalku..
kuikuikui...
dahlaa lam kelas nie kanak2 rebina bt lawak bodo..
18 sx lg tuh..
eisk..eisk..
sib baek aku nie baek knn..kn..?
xlaa layan sgt..
aku jus gelak jer..
cm nih haa..
kahkahkahkahkahkah..
sampai nk tercabut urat tengkuk aku nie haa..
adeh..adeh..
tu laa hampeh tol mr.zack tuh..
lawak giler..
xtahan aku td duk gelak gelak control..
leh sakit kenggg dow...
huhu..
k laaa..
aku kne buat koje dlu nie..
kawan aku dah potpet..potpet dr td...
nti balik kelas aku update lg yer...
chaaawwwwwww......~

hehe..chiaayookk..
aja2 fighting..
arrrrrrr...(menguap jap)
ooppss..ngntuk laa..
*_*

Yes..!..dah siap koje..=)

huahuahua..
Yeah..yeeaa...yeaahh..
siap jgak akhirnyer mylogo 4 projek major akhir dan tuk animasi 3D nih..
sok madam dah nk nengok..
huhu..
dia suh create 5 tuk projek major..
dah 5 tuk animasi 3D..
tp oleh kerana aku nie terlampau rajin terlajak..
aku create laaa 10 logo tuk projek major..
dan 6 tuk animasi 3D..
hehehehee...
skg leh laa duk on9...
koje dah abih..
tp..
sok klas dr pg smpai ptg..
adeh..
letih laa...
aku bab2 p klas nie mlas laa sket..
huhu...
dah laa skg asyik hujan jer..
saje jer nk suh aku tito lme2..
hehe..
tp aku nie xlaa monteng kelas..
aku p wlpun dlm keadaan yg sgt laaa mengantuk..
huhu..
aku kena laa stdy hard lebey skit skg..
al-maklum laa dah last sem...
okeh la..
skg aku nk p toilet jap..
p cuci muka..
gosok gigi..
nk ikut ker..??
leh jer..
meh..meh...laa...
ekekekekeee..(gelak gedik's)
=x
layaannnnnnnnnnnn...........

Big hug 4 ayah =)

ayah...ayah..
bz laa sgt..
erm..
tp kn kalau difikir2kn balik laa kn...
kesian jgk dkt ayah...
kne kje je dlm bulan nie..
tp aper buleh buat dh mmg koje dia cmtuu..
hurm..
msti penat kn..
tp ayah dah say sorry sb xdpt nk melayan aku yang ngok ngek nie dlm beberape minggu nih..
huhu..
mula2 aku bengkak gak dlm ati..
tp atas nasihat seorg kawan..
aku jdik cm kesian lak kt ayah tuu..
aku kne fhm laa kn situasi ayah skg..
nak2 skg dkt2 pilihan raya kecil nie..
ceramah sane sini...
polis pun kne bertugas kt c2 cni gak..
mne laa thu kot2 ader rusuhan ke ape ker.
mklumlaa kt trg nie..
penduduk2 nyer GANAZ..GANAZ...blake...(blake mean semua)
harap maklum yer...=x
hehe..
Ape pun..
aku redha jelaaa...
nti dah xbz leh laa jln2 lg ngn ayah..
ekekekekee..(gelak gedik)
wateva i proud with u ayah..
BERKHIDMAT UNTUK KEAMANAN NEGARA..





JUST 4 AYAH =)

Saturday, January 10, 2009

Hampeh..!

adoi laa..
letih maa..
skg aku kt opis teknologi maklumat..
duk suh akak opis nie baiki wireless aku..
ingt kn kejap jelaaa kn..
tp hampeh..
kne tunggu ketua dia lak..
setgh jam lgik..
dah dkt 2 jam aku duk tunggu..
huh..!
aku mmg xsker laa kalau bab tunggu2 org nih..
kalau kjap xpe..
tp lambat..
lambat yg amat..
aarrrggghhhh...
bateri laptop dah nk bis..
entah sempat ke x laa nie..
adeh..adeh..
aku kesejukan..
duk dlm nih..
tp xpe..
demi nk dptkan wireless..
aku sanggup duk tunggu en syed tuh..
aku sanggup meredah kesejukan yg amat..
aku sanggup menunggu walaupun bontot aku dah naek krem..
rela nih..
hahaha...
untuk aku mengupdate dan menapulasi cite2 sensasi aku kt blog nih..
ekekekeeekeee...(gelak syaitan) ^_^


huahuahuahua...
sesengal btol aku ari nie..
kelas ptg xde..
hehe..
BES~...
balik nanti mau tito..
zzZZ..zZZz

Letih siott..seharian tman adik aku kt psm..

Erm..
letih sgt..
dr pg2 bute td aku keluar..
nih haa bru balik..
dah dkt kul 5..
tinggal 1 jam lg nk kul 6..
dah laa bus aku tuh kul 6 ptg jp lg..
adeh..
mlas nyer nk p tati..
xBES~
oh ya..
td aku p PSM..
adik aku tuu ajk tman..
last2 aku kne lak duk tunggu dia sorg2..
2jam lak tuu..
sib baek laa ader seorg jejaka tuu kn..
hehe..sanggup dtg tman kan aku..
wahh..waahh..
terharu nyer..
eekekeeke..
kitaorg duk borak2..
abis cite duk keluar...
smpai xsdar adik aku dah bis blaja kereta td...
BES r dia..
xborink klu duk smbg ngn dia..
aku nie dah laa peramah telajak..
dia pun same..
hehe..
mama aku siap gelak lg ble aku ckp dia dtg tman kan aku..
mama aku ckp muka dia cm ezad exist..
tp yer ke..
aku xpasti laa..
korang nilai laa sendiri ea..
aku NO KOMEN..~.. wawawawaa...
eh..
malas nyer nk kemas baju....
asl laaa mase cpt sgt berlalu..
xmoo balik...xmooo...
sob...sob..sob..='(


nielaa tmpat dimane aku dan adik aku menuntut ilmu..hehe

jejaka nie laa yg teman aku td..yg mama aku ckp iras2 ezad exist..ader ker?


Nie satu lg pictha dia..hehe..

mer thx yer td sudi teman2 kn ..
hehe..
nti teman lg ea..=)

hampeh ko mamat...!

mmg btol2 hampeh laa...
ko lgsg xkol aku..
xkn xbce kot msg dr aku..
arrrrgghhh..
gerammmm siiott...
xpe..xpe..
ader ubi ..ader batas..
ader lori.ader bas..
ko tunggu laa..
mentang2 laa aku winduu ko sgt laa kn..
huh..!
mamattt..
ko mmg hampeh..
hampeh dr aku lagik..
kau siap laa.
nti bile aku dah berpaling tadah...
xyah nk dtg2 laa...
benciiii ko...huh..

warrhhgggg..
EMO nyer aku..
asl ea..
nk dtg bulan kot..
erm..
sabau..sabau...
eisk..eisk..

Friday, January 9, 2009

what should i do...???

wahh........
tetibe jer aku
rase windu kt mamat tuu sorg..
ape kena entah ngn aku nie..
slame nie aku kool jer..
tetibe arini jdik xkool...
adeh...
ape laaa...
ape aku nk bt ea..
time cmnie dia dah tito daa...
klau kol pun kompem dia xpickup dah...
biase laa klu dah tito tuu..
huh..tito mampus daa...ooppss..~
tp btol laa..
mamat tuh klau dah tito mmg xhingat dunia..
erm..
napelaa aku tetibe jer mis kt dia nie..
aper aku kne bt nih..
tensionn tol...
huh.~
oh winduu nape laaa ko dtg lg...
ssh laaa klu cmnie tao...
mamaaaaaaaa........tlgggg anakmu ini...
aku kebuntuan skg..
what should i do...
oh mamat miss u sobad..*_*

huh~
ape kes laa ngn aku nie..
tetibe je jdik sayu..
winduu mamat lak tuu..
mamat ko dpt msg dr aku
kol laaa aku balik...
aku winduu ko laa..='(

Aku majuk ngn ayah..!

arrghhh...
menciii toollll....
ayah asyik bz jer memanjang...
siang kne stnby..
mlm kne bertugas..
mentang2 laa pilihan raya dah dekat..
mkin bz bebenorlaa ayah ku tuu...
eee..
mencii..
sampai nk kluar pun xde mse lgsung...
aku xkire..
aku mogok..
nk majuk gakkk..
huh..!
mogok xmo msg ayah..
bio kn dia..
gerammm....


ayah put3 mogok nih~
siaplaa ayah..
xmo msg ayah 2,3 ari nih.
.
majuk+mogok...~